7.04.2010 г., 21:39 ч.

Почивай в мир, сърце 

  Поезия » Любовна
2108 0 4

Почивай в мир, сърце!
Погребвам те сега...

В най-дълбоките
места на моята душа.

Почивай в мир, сърце!
Нямам сили да редя слова
в ужасяващата тишина.

Почивай в мир, сърце!
Не ще туптиш ти веч
за любовта, уби те тя
и обрече те на самота!

Почивай в мир, сърце!
Затварям портата
на самотата си сега,
за да не се разложиш
живо в своята болка и тъга!

© Д-р Кървава Баронеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??