Преставам
да разказвам напоително
за себе си,
да се усмихвам,
да разбирам,
да копнея.
Изпадам
в статус на летаргия,
застивам,
не въздишам,
не сънувам,
не живея.
В такова състояние
ли е изпаднала Принцесата,
преди да я целуне онзи момък?
Дали за мен,
макар след 100 години,
ще слезеш
от вълшебен облак?
© Павлина Гатева Всички права запазени