Почувствах твоето вълнение
наяве, сякаш откровение -
възправи се тук образът ти мил,
щастливи трели във сърцето скрил.
Безспорно е – менталният дует
се впуска в танца менует,
без даже да спести тревога,
но туй е дадено от бога!
Изцяло обновена територия,
но не е само на теория,
изпъква равносилна на трактат,
чрез който сайта става и богат!
Но няма да те обвинявам,
нито през час ще ти додявам,
че знаеш как си - хризантема,
която днес душата ми отнема.
Ти и скалата си ми, твърд безконечна,
с мисия в рими, свята и сърдечна.
Там, където двама, правила създали,
се изправят само на пост от скрижали.
Менталност с обич ще наметнем
и пресни сили ще пресметнем,
да може всеки до насита
за теб в душата ми да пита!
И сътворението в тържество
ще е нетленно естество
на този дух, прегърнал ни и двама,
че други като него няма.
Не обетована, а гледана в обков
и лъч изпратен с божия любов
е твойта истина голяма
и в нея място за измама няма.
Твориш и пееш, и човечен
стих изливаш най-извечен,
разгарян чрез менталния ни плам.
Да помечтаем, щом сме в този храм!
© Мери Попинз Всички права запазени