Студът сковаваше техните тела
и те седяха все така ръка за ръка.
Капки от дъжда падаха върху голите му рамена,
но продължаваше той
нежно да милва нейната коса.
А тя в неговите прегръдки заспа
и не пожела да мисли за света,
а само за това как го обича
точно тук и точно сега.
© Александра Иванова Всички права запазени