... не съм от приказните героини,
които си ги чувал като малък!
Сама стени събарям от години.
Сама съм си платила всеки залък.
Под дългите ми мигли има кал,
забити кръстове и черни свЕщи...
Да - моята каляска е с педал.
Дванайсет мина.
Тиквеник ядеш ли?
© Лора Димитрова Всички права запазени
Не обичам тиквеник.