Джиткам си аз в нета,
във фейса чета сатира, хумор,
искат оставката на кабинета,
на този страшен тумор.
Под маса нещо се плаща -
кюлчета злато и стотачки евро,
по бели гащи го хващат,
на него дава се щедро.
Но народът пак си спи,
а системата го убива,
вместо да и каже: "Спри!" -
на Запад ще отива.
© Георги Всички права запазени