Под мислите -
Замръкнали чаршафи
С лампичка
Чета от светлината
Отиваш си
Всеки път когато
Надявам се
Че ще останеш
Редове
От черна болка
Рак
Сини униформи
Пижама
Студено е
Вали
Навън във сивото
Колко
Струва животът
Цветя
На масичката
Ваза
Парфюм
Откраднал онзи миг
Последно лято
Заедно
С теб двамата
Последни празници
Жълтеят на стената
Ти помниш ли
Когато пиех
Цигарен дим
Увит
Около косите ти
Колко още
Ще те има
Под чаршафите -
Небе
Райско бяло
Лампичка
Не ме оставяй
Още съм дете
Помниш ли
Когато пиех
Сега
Знай
Ще съм човек
Защото нямам друго бъдеще
19.11.2007
© Десислав Илиев Всички права запазени