26.03.2007 г., 15:12 ч.

Под повърхността 

  Поезия
600 0 0
На външен вид привидно спокойна
в сърцето си война повеждам...
Кавалерията на чувствата си в редица стройна,
за бой да се стягат им нареждам!

На външен вид привидно нормална,
а в мен добро и зло саби кръстосват.
И в тази ситуация парадоксална
те всяка струна в мен докосват!

На външен вид привидно щастлива,
но в сърцето ми кръв се лее безпощадно.
И цялата ми вътрешност се свива,
болката вие като куче гладно!

За миг затишие и отново буря, писък -
предлагам самоунищожение безплатно!
Валът на изискванията е нисък
и загивам... най-вероятно?!

© Златина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??