От очите ще текне любов
във реките потънала нощно.
А сърцето ще обича до гроб
пак със същата сила и мощност.
От сълзите ще взема надежда,
във нощта прекосила небето.
А от вчера ще измия греха си,
пак обземал от страсти сърцето.
Със ръцете ще паля света
и аромата на хубави мисли.
Под душата ще плува дъга,
а във утрото пак ще е чисто.
Със усмивка ще плувам нагоре
и със нея ще раждам страстта.
Под силата на твойто "аморе",
ще доживея до старостта!
© Пламена Добрева Всички права запазени