Подари ми слънчев лъч, Небе!
Нека лицето ми да грее в усмивка.
Когато гледам те и сякаш се рея в теб,
чувствам се като свободна птица!
Подари ми сините вълни, Море!
За теб ще бъда влюбена девица.
Чакам прилива ти всяка нощ и ден,
направи ме пясъчна кралица!
Подари ми цялата любов, Сърце!
Жадувам ласки като дъжд в пустиня!
Ще раздавам малко обич всеки ден,
срещу щастие и приятелска десница!
© Пламена Владимирова Всички права запазени