Подари ми
Подари ми тази есен,
подари ми красота!
Подари ми цвят небесен,
подари ми нежността,
слънцето, което грее
със ефирните лъчи,
розата, която пее
и със цветове блести!
Подари ми тази есен,
щастие ми подари!
Нека този път е лесен,
само ти го намери!
Подари ми твойте чувства,
най-красивата мечта,
най-желаната целувка,
силата на любовта!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени