7.09.2010 г., 21:03 ч.

Подари ми един ден 

  Поезия » Любовна
830 0 0

Подари ми този един ден от живота си...

Ти ме въвлече толкова надълбоко в него.

Създаде връзка между мен и твоя живот.

Оставяш ме изпълнен с

прекрасни спомени.

Искам да споделя моя свят с теб.

И аз искам да ти подаря спомени...

които ще останат с теб

до края на живота ти.

Знам, че един ден е много скъп за теб.

Но ти обещавам, че...

никога няма да забравиш този ден.

Какво чувствах...

© Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??