23.04.2016 г., 21:00 ч.

Подемът на войската при Бойко 

  Поезия » Хумористична
352 0 0

Чува се тропотът конски -

иде новият Александър Македонски.

Армията ни е във подем,

каза Бойко и надяна шлем.

И тоз Чингиз хан могъщ

невидими армии командва вездесъщ.

Имаме страшни войни,

настъпват отрядите бойни.

Преди имахме цар Шишман,

сега имаме цар пишман.

© Георги Всички права запазени

bultimes.com/borisov-imame-strashi-vojnitsi-armiyata-ni-e-v-nechuvan-podem/

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??