2.09.2024 г., 9:46 ч.

Поеми си дъх 

  Поезия
108 0 0

Никой не те иска в сивото си ежедневие

  монотонно

Неистов страх дали е последната заключена врата

Вярата и дух единствени са ти

Залез облачен без лъчи

Изгрев.. без лъжи

 

Поеми си дъх за дух с Ангел твой

само твои са

и да паднеш пак ще станеш

удавен от преди между черно бяло

няма път зад заключена врата..

.. на отворен катинар

 

 

Виждам теб и чувствам зад дим прозрачен от омраза и любов

мъглата, ниска, гъста, тъмно сива тишина крещи

безмълвен стон откровен зад маските на нимфи

задушаващи само една..

 

.. поеми си дъх..

     .. предатели заключени

         .. и отворена врата..

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??