I.Честта на поетесата (ултрасензационно)
Честта си девствена, за да опази
(а любовта била им уж в подем)-
пред съд изправи го, заради фразата:
"Мома си, ала не съвсем:"
II. SMS-реплика към поетеса
Предпочитам не формите Ви - словесните,-
а ... телесните ...
© Вълчо Шукерски Всички права запазени