Привет, скиталецо, смълчан
в шумливата тълпа.
Искам да ти направя стриптийз - поетично разсъбличане.
Позволи ми за тебе да събличам тишината.
Бавно да я галя с приказки
за самотата,
съблазнявайки настръхналата гръд на луната.
С миро от сълзи ще я помажа
да и' мокреней нощният юрган
от наслада.
А остана ли пред погледа ти
чисто гола и боса,
искам да те докосна там
дълбоко в душата
и да правим любов с тъгата.
© Наталия Георгиева Всички права запазени