Поетите са чудни хора -
вярват и обичат.
Те бродят влюбено в простора
като волни птички...
Поетите са странни хора -
с радост са решили
за всичко да са отговорни
без да са сгрешили.
Поетите са будни хора -
страдат и се борят.
Гори свещеното им слово
като вечен огън...
© Вилдан Сефер Всички права запазени