I. Поезията
- Раят на думите!
II. Поетът:
Блуден син, който виси
от паяжината
на своето въображение
между Себе си
и Вселената.
III. Релаксация
Всеки ден поетов - преподобие
на Разпети Петък.
Ала поетът възкръсва
не само веднъж,
а с всяко свое хубаво
стихотворение.
© Вълчо Шукерски Всички права запазени