Погледни в моите очи
и ще видиш нещо ти...
Думи пламенни шептят,
чувства силни там горят.
Щом в тях погледнеш ти,
сбъдват се мечти.
Не могат те да лъжат,
но не скриват, че се мъчат,
щом от тях си ти далеч,
сякаш в мен забит е меч...
Погледни в моите очи,
ще видиш моите мечти...
Не мога да те лъжа аз,
мисля за теб всеки час.
Очите ми не скриват,
чувства в тях преливат
и нежната душа,
в тях е съчетана тя...
Погледни в моите очи,
ще видиш своя образ ти...
Огледай се в тях,
знай, за теб мечтах.
Ненавиждам аз страха си,
не прикривам аз греха си,
но съзнанието за теб живя,
а сърцето ми за теб туптя...
Поглед вдигам аз,
с молба в тоз час.
Не се страхувай ти,
да погледнеш в моите очи...
© Александьр Кардалев Всички права запазени
да погледнеш в моите очи...
* * *
Нежно признание!
Поздрав!