Погледни ме...!
Погледни ме -
искам нещо да ти кажа,
прочети го в очите ми -
обичам те!
Прегърни ме -
и кажи, че ме обичаш!
Тогава - ще полетя с невидими криле.
Целуни ме - ще се превърна
в блестяща звезда.
Ще бъда за теб една мечта,
една звезда, която ще осветява
пътя ти в нощта.
Последвай ме и аз ще те следвам.
Хвани ръката ми и никога
не я пускай...
Но се събуждам...!
Мисля, че отново сънувах!
Да!
Теб те няма - тръгнал си отдавна...!
Времето, в което ме обичаше, отлетя.
Не ще се върнеш веч.
Знам - годините отлетяха
и любовта ни с тях се стопи
като първата снежинка в нощта.
Прости ми, че те обичам!
Прости ми, че за теб си спомням!
Прости ми - ОБИЧАМ ТЕ!
© Мирослава Иванова Всички права запазени