Погледни ме, погледни!
Виж, че те изпивам цяла
и обливат ме вълни
приказни, до нежност бяла.
Ех, не крий се, не, недей!
Този свян ме подлудява,
погледни ме, погледни,
всичко в мен се разиграва.
Ще застана тук, до теб,
със цветя ще те обкича,
ще омекнат колена,
ще те гледам и въздишам.
Ще те хвана за ръка
и дъхът ти ще ме гали,
стихнал в кичурче коса
от целувки онемяли.
© Красимир Трифонов Всички права запазени
Поздрав и от мен!