Поглъщай ме със поглед влюбен -
болезнен и неустоим.
Докоснеш ли ме, ще избухна...
И двамата ще изгорим.
Изпивай ме със жадни устни -
по мъжки властен и раним.
Целунеш ли ме, ще разцъфна...
И двамата ще се родим.
Белязвай ме със обич трудна -
жената в мене още спи...
Събудиш ли я, ще е чудо.
И двамата ще полетим...
© Вилдан Сефер Всички права запазени