Накарай ме да те намразя
накарай ме да ти простя
Удави ме в сълзи
После с прегръдки ме спаси
Покажи ми щастието
после в мъка убий сърцето
Прошепни ми любовни слова
удуши ме в сатен след това
В любовен гроб ме погреби
вечно в твоето сърце ме настани
Далеч прати ми мечтите
но отворени остави вратите
Нежно изпивай всяка капка живот
накрая ме погали с цялата си любов
Затвори с целувки очите
там отдавна ги няма надеждите
Остави ме с греховните мисли насаме
те единствено ще живеят в мене
Съблечи всички мои тайни
Нека само сънищата останат недокоснати
В любовен стон погреби ме
с ласки след това събуди ме
Удоволствитето от страстта ми покажи
после с кама в сърцето ме пронижи
© Ели Всички права запазени