Поисках сам да бъда на земята,
със мислите си да се събера.
И всичко, що ми се върти в главата,
във ред да мога аз да подредя.
Поисках в мене да са главни,
приятелството, щастието, любовта.
След тях да бъдат мислите забавни,
до тях, дългът и смелостта.
От мен поисках да си идат,
омразата, тъгата, завистта.
Не искам повече да видя
надменност, болка от смъртта.
Поисках другите да имат,
във себе си частичка доброта.
Без злоба във душата да живеят,
със чувство свято - Любовта!
© Христо Костов Всички права запазени
за себе си от твойта доброта.
Без злоба те в душата да живеят,
и с най-свято чувство - Любовта!
Браво- от мен много по 6!!!
С много усмивки
Веси