3.11.2010 г., 11:02 ч.

Пожелай... 

  Поезия » Любовна
1019 0 6
 Докосвай докосването, още непораснало...
 Предвкусвай усещането, още неизригнало...
 Издишай въздишката, още неизтръгната...
 Усмихвай душата ми, още неопитомената...
 Целувай целувката, още невдишана...
 Поискай дъха ми, още неродения...
 Вземи ме цяла, още непожалена...
 Защото аз го правя!

© Оксана Молер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??