Потънала в снега, земята цялата студее,
но в душата ми слънчице топличко грее,
защото влязохме в декември вече -
Коледата хич не е далече!
Трепти и се вълнува моето сърце
сякаш станала съм пак дете...
И коледни песни фалшиво си пея,
и като ряпа безпричинно се смея!
Щастие, здраве и късмет пожелавам,
целувки, прегръдки на всички ви давам!
И моля,
стига си бръчихте челата отегчително,
стига веселбата ми гледахте презрително...
Нищо, че сте големи -
Коледа идва!
Бъдете засмени,
обичани и обичащи,
безцелно като деца тичащи.
Излезте в снега,
кривонос снежен човек си направете.
Забравете студа,
боси за снимка под елхата застанете.
Щастливи бъдете...
Коледа идва,
щастливи бъдете!
© Диана Стойнова Всички права запазени
Поздрави и успех 😊