4.02.2008 г., 16:35 ч.

Пожелание за теб!!! 

  Поезия
946 0 1

ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ТЕБ!!!

 

Никога не се отказвай и

винаги бъди готов

с юмрук да посрещнеш всеки урок!

 

Глава не навеждай,

а винаги изправен върви,

на никого не позволявай

със Земята да те сравни!

 

Не помисляй дори за миг,

че си истински щастлив,

даже от смях да ти се плаче,

защото скоро ще загорчи,

но не от пресищане на сладост,

а от истински СЪЛЗИ!!!

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много реално,браво на теб,наистина не трябва да се опияняваме от щастието,защото цената е висока!
Предложения
: ??:??