Пожелавам те
Пожелавам те... целият
със затворени устни
и копнея те с пламнала жар,
аз сънувам те... нощем
и изричам те сутрин...
ти си молитвата
в моята длан,
гълъб си,
сутрин те пускам
да летиш
като песен,
а вечер...
си същият:
топъл вятър
от обичта ми понесен,
тъй вечен си
и навсякъде...
с мене
© Велина Всички права запазени
Поздравления, Велина!