Да станеш слънце в шепата на някой
в очите му да бъдеш светлина
в сърцето му искрица да запалиш
да се превърнеш в миг от вечността.
Да шепне името ти нежно
да те желае вечно... до смъртта,
да ти дарява щастие безметежно,
пътека да ти изтъче от свобода.
Да те завива вечер с обожание
умората ти да превръща в топлина
в сънят ти само феи да допуска
с цветя да ти окичва сутринта.
И нежно вперил поглед в тебе
да ти изпива непоканена тъга,
с любов сърцето ти да вземе
и да го пази в своята душа.
© Неземна Всички права запазени