10.01.2008 г., 17:49 ч.

Покажи ми любовта 

  Поезия » Любовна
957 0 6
Някой би ли ми посочил любовта?
В предмета, който докосвам с ръце
В целувката топла и нежна
В чувствата на моето сърце
Всяка сутрин
Със сълзите да се будя
До твоето рамо
Със сълзи на радост и тъга,
че теб избрах
за своя пустота

 

Стоя на краката си
Точно миг
Преди да падна
В ръцете ти
По-меки от захарен памук
По-сладки от захарно петле
С шоколадова глазура
По устните ти
Целувам теб

 

Докосването ти гори
По кожата ми
Остават следи
Точно секунда
Преди
Да се влюбя
В теб
Аз съм на границата
Между лудост и самота

 

Покажи ми любовта
В небето и звездите
Сред нощта и светлините
Сред деня и пустините
Покажи ми
Себе си
По-чиста от всякога

 

Обичам те, М.


© Кирил Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??