Покана
Тази нощ съня ти ще открадна,
ще ти налея от страстта,
в легло от ласки ще положа
разпиляна като водопад коса.
По капчица от тебе ще отпивам,
ще паля, после ще гася
и в страст със сълзи ще отмивам
- изгарящия пламък ще топя.
© Лейди Ди Всички права запазени