Свята е вяра, свят е днес поклон!
Прекланям се, Дево, под твоя заслон!
Пречиста, блага даваш ми сила,
по вярата наша свидна и мила...
Пътя ни осланяй, вяра крепи,
Христови да бъдем до сетните дни!
Силни в болка, силни в беда...
с Тебе, Майко, и с Божи слова!
© Елена Калчева Всички права запазени