Пътувайки към теб, аз чувствам свобода,
като волна птица се рее моята душа.
Моля ви, помогнете, не спирайте тоз полет -
копнея да видя очите любими още тоз следобед.
Пътувам, летя, сърцето ликува от таз новина -
времето лети, но пак за мене- час е всеки миг,
моля ви, помогнете... отивам на среща с любовта -
от мен откъсва се радостен вик.
Прегради няма - Херкулес е моята мечта -
още миг, само миг, почакай ме, към теб летя.
Мистерия, каприз, романтика една -
Купидон ликува " Ура" - за нея, любовта.
И ето в прегръдките твои съм вече аз -
време спира, глъчката хорска онемя,
лястовицата бяла донесе щастие на нас -
нека такъв полет любовен понесе и вас.
© Даниела Всички права запазени