И пак си спомням първата ни среща:
пред нашите учудени очи
една звездичка нова
в миг потрепна,
погали ни с невидими лъчи.
"Поличба е", прошепна ми сърцето.
"Планета "Обич", тихо каза ти.
А после заговориха ръцете
и народиха хиляди мечти...
Понякога се вглеждам във звездите.
И търся, и не вярвам –.
вече знам:
измислица било е на очите.
Планета "Обич"
не намирам там..
© Елица Ангелова Всички права запазени
И честит Празник - на всички!