Знаеш ли защо си хубава?
Защото си съразмерна.
Седемдесет процента памук,
трийсет – полиестер.
Адски добре си дозирана
и затова те обичам,
моя неземна картина,
мое реално момиче.
Ти си от шоколада,
който най-много ми пасва:
седемдесет процента какао
и трийсет – мляко със захар.
Бог ме обича, видно е –
иначе как ще те срещна!
Майстор е Той, истински,
изпипал те е без грешка.
Бог се казва Леонардо,
а ти си Му дъщеря.
Сто процента си тяло
плюс сто процента душа!
© Валентин Евстатиев Всички права запазени
Браво!