Политикът български смята се
по хитроумен дори от Дявола.
Ала изобретателствата му
излизат все ялови.
Политически банкрутира ли,
вини не персоната собствена,
а все форсмажорни обстоятелства.
Затуй квалифицира "самооставката"
като към каузата
предателство.
© Вълчо Шукерски Всички права запазени