Изборният ден наближава,
клоуните ще ни забавляват,
жонгльорите в таз държава
готвят се вече да управляват!
Социологическите ни агенции
ще дават прогнозни резултати
за политиците ни с претенции,
що ще лапат големите заплати.
И май пак няма да стане нищо,
скоро циркът ще се повтори,
докато държавата ни се разнищи
от амбиция да не е Бойко втори!
© Георги Всички права запазени