На един обречен политически гладиатор!
Станишев пак за избори се стяга
и с гордо вдигната глава,
с дървен меч, отново се натяга,
зове народа на борба.
Зове го, но и сам не вярва
на престарялата войска.
Но важното е да се вдига врява,
шарани да лови във мътната вода.
Къде с лъжи, къде с шантажи,
по стар комунистически адет,
залъгва с празнословни фрази,
а плюнките хвърчат навред.
Недей, Станишев, се напряга
и не надувай спукани балони,
че никой днес на теб не се надява,
защото бита карта си - вале без панталони!
© Петър Петров Всички права запазени
права си "абсолютно", както вече е "прието" да се казва.
Нека си пазим енергията за по-приятни неща
Поздрави!
nininini,
Привет ! Кога ще прочетем нещо и от тебе ?
Стига само с тези кратки коментари