За всяка стъпка в огъня,
за думи неизречени...
За болката в душите ни,
до кокал разсъблечени.
За устните повехнали,
не спрели да се молят.
За лютите пожарища,
замръзнали във вопъл.
За мислите ни – сивите,
пристегнати в консерви.
За страстите ни - дивите
за сдъвканите нерви...
За дербито с живота ни,
оглозган до безсилие...
За гаврата с децата ни
за всичко ви проклинаме!
© Дениса Деливерска Всички права запазени
Това не ми хареса:
За лютите пожарища,
замръзнали във вопъл.
Останалото е ОК. Поздрав.