Твоята музика и реч
галят приказно нашия слух
и дори когато са далеч
наслада носят, освен на глух.
Твоята песен е магия,
твоята природа - гори, цветя,
твоите реки - стихия
и туй ме кара да летя.
И пътека към небето
са твоите планини
и хубаво ни е морето
с чудните вълни...
© Георги Всички права запазени