17.01.2010 г., 10:20 ч.

Полу-щастие 

  Поезия » Любовна
630 0 2
Благодаря ти, че не ми звъниш.
Без теб се чувствам по-добре.
Преосмислих всички грешки
и взех живота си в ръце.

Захвърлих общите ни вещи,
забравих всичките ни спомени.
Сега се чувствам толкоз свежа!
Добре, че казахме си "Сбогом!".

Мерси, че вече спря да пишеш
и не идваш във дома ми.
Дори не искам да те виждам
на снимка, камо ли в съня ми.

И слава Богу, че изтрих те
от ежедневните си мисли.
Бих казала, че съм щастлива,
ако изключим, че ми липсваш...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми..
    Браво!!!
  • Временно е, миличка!
    Ще преболи и когато вече си освободена, ще си готова за Новата любов!
    Поздрави, Пети!
Предложения
: ??:??