18.09.2008 г., 8:55 ч.

Полусънени бродници 

  Поезия
498 0 0
Полусънени бродници,
напиращи истини,
кошмари от тъмнина,
всяка лъжа -
последната прошка.

Люлка на блянове
е женската ми душа.
В срутени храмове -
блясва мъглива искра.

Полусънени бродници,
в свята игра -
надпревара от мразене
бе любовта.

Люлка на блянове,
скрита мечта.
Колко надежда
е нужна в съня?

Полусънени бродници
изпридат лъжи,
времето си отива,
но ти - не тъжи...

 не тъжи...

© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??