20.01.2009 г., 11:00 ч.

Полъхът на усмивката 

  Поезия » Любовна
626 0 2
Понякога се чудя...

Дали усмивката й
все още оставя красиви следи
във въздуха.

Преди пишех поеми, там...

където пръстите често се бояха
да докосват...
сега шизофренично
чертаят устните й.

А споменът от целувка
все още оставя красиви следи...

Следвам вибрациите на вятъра,
прошепващ аромата на настроенията й.
И откривам
,
че усмивката й е
все още – там –
по-красива от всякога.

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??