Мен ме има, теб те няма,
аз съм тук, а ти си там.
В гоненицата голяма
се надбягват въздух с плам...
Аз съм долу, ти си горе,
аз съм млада, ти си стар.
Ти мълчиш, а аз говоря,
аз не взела, ти не дал...
Ти си болка, аз - наслада,
аз се смея, ти тъжиш.
Ти си сила, аз съм слабост.
Аз жена съм, ти си мъж...
© Вилдан Сефер Всички права запазени
без единия, го няма другия, май?