Стреснете се, съвести заспали!
Забравихте ли за мечти, идеали,
за духовното и за високи цели!?
Бъдете оптимисти, бъдете смели!
Нека имаме висок морал,
нека който от народа е крал
отиде на полагащото му се място,
а който държи се свястно
и България искрено обича,
да заеме пост отговорен,
а който тайно я отрича
оттам незабавно да е изгонен!
Стига мижитурки и предатели,
на враговете на народа приятели,
стига злоба, грубост и клевети,
нека България да се спаси!
© Георги Всички права запазени