Не искам да ме помниш зла.
Помни ме мила и усмихната.
Животът с мен се подигра,
а аз в замяна теб обидих.
В мислите ти нека да съм чиста,
чернилката ми с обич ти изтрий.
Животът ми това изиска,
той спечели,той надви.
Помни ме само със това,
че се борих с него честно,
че бях понякога добра
и не му се дадох лесно.
Не искам споменът ти да умре
прикрит,ненужен и неискан.
И ако го убиваш,то поне,
последно спомни си,че исках.
Ако решил си да ме помниш,
помни ме,сякаш не боли
и сякаш в теб живея още.
С любов-така ме запомни.
© Екатерина Банска Всички права запазени