Помниш ли как се
запознахме, помниш
ли как се целувахме,
помниш ми първата ми
ласка.
Да, помня, помня
как изглеждаше,
помня всяка целувка,
помня уханието ти.
Да, аз помня всичко и
винаги ще те помня.
© Надя Димитрова Всички права запазени