23.05.2009 г., 1:39 ч.  

Помниш ли? 

  Поезия » Любовна
983 0 1

Помниш ли
дните, в които бяхме едно цяло?
Усещаше ли
тръпките по моето тяло?

Помниш ли
кога се гонехме в тревата?
Усещаше ли?
Бях най-щастлива на Земята...

Помниш ли
моето ухание?
Усещаше ли
моето влюбено дихание?

Помниш ли
сгушена в теб стоях?
Усещаше ли?
Влюбена аз бях...

Помниш ли
искрите в моите очи?
Усещаше ли?
Това всъщност бяха сълзи…

Помниш ли
моята целувка?
Усещаше ли?
Тя беше моята най-нежна милувка...

Помниш ли?
Закъснявах всеки ден…
Усещаше ли?
Исках да си с мен…

Помниш ли
последните мои слова?
Усещаше ли
колко боля ме след това?

Помниш ли
последната прегръдка… толкова нежна и така свидна?
Усещаше ли?
Беше моята последна… най-невинна…

© Шматкъ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??