Помниш ли онези дни,
когато първата целувка ми дари...?
Помниш ли как под дъжда
хвана моята ръка...
и по пътя към дома
момичето в теб как заспа...?
Помниш ли мечтите как уби
и как тъгата в мен се роди...?
Помниш ли година след това
как се сляха нашите тела...?
Помниш ли оназ жена,
която още вярва в любовта...
онази жена, която отдавна рани,
но още помни твоите нежни черти...!?
© Джабула Всички права запазени