16.01.2008 г., 13:08 ч.

Помниш ли... 

  Поезия » Любовна
822 0 3
Помниш ли първата ни среща?...
Щом затворя очи, аз отново съм там...
Помниш ли онази пейка?...
Беше ме страх да седна плътно до теб...
Помниш ли и края?...
Розов лист получих там...
Как превърна се в чер...
Помниш ли, след втората ни среща...
SМS-а пазя до сега....
Помниш ли кога за първи път каза...
Обичам те...
А за последно?...
Помниш ли кога за първи път ме...
целуна?...
А за последно?...
Помниш ли кога за първи път ме...
прегърна?...
А за последно?...
Помниш ли кога за първи път ми се...
усмихна?...
А за последно?...
Помниш ли кога за първи път...
подкладе огъня в мен?...
Помниш ли?...
А може би съм сънувал...

© Пацо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??